Prvú priečku 22. víkendového rebríčku obsadili Ninja Korytnačky 2

8.6.2016|Marko Aust|

V uplynulom 22. týždni prvú priečku víkendového kino rebríčku obsadili Ninja Korytnačky 2. V tomto pokračovaní sa opäť stretávame so štvoricou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, ktorí sa vrhajú do ďalšieho dobrodružstva. Film za prvý premiérový víkend si pozrelo vyše 10 tisíc divákov a zanechali tržby 57 390 eur.

Ninja korytnačky 2

Druhé miesto patrí filmu Alica v Krajine za zrkadlom, v druhom týždni po premiére si môže po víkende pripísať 8 800 divákov a tržby 51 548 eur. V dobrodružnom fantasy filme Alica (Mia Wasikowska) zachraňuje svojho uleteného priateľa Klobučníka (Johnny Depp).

Pekné tretie miesto si po štyroch týžnoch drží filmová adaptácia obľúbenej videohry Angry Birds vo filme. Nahnevaných vtákov si pozrelo vyše 6 800 divákov a tržby vzrástli o ďalších 36 tisíc eur.

Z filmových noviniek spomenieme ešte dva filmy, prvý z nich je film Ostrí chlapci od Shane Blacka, ktorý obsadil štvrté miesto. V tejto krimi komédii sa stretáva nesúrodá dvojica nájomný vyšetrovateľ Jackson Healy (Rusell Crowe) a popletený detektív Holland March (Ryan Gosling). Viac si môžete prečítať v našej recenzii k filmu Ostrí chlapci.

Druhým je kriminálna dráma od Jodie Foster s názvom Hra peňazí na piatom mieste, v ktorom si hlavné úlohy zahralo duo hereckých hviezd Julie Roberts a George Clooney. V napínavom thrileri si zahrali úlohy televízneho moderátora a jeho producentky, ktorí sa ocitli vo vyhrotenej situácii, keď kontrolu nad štúdiom prevzal finačník, ktorý prišiel o celý svoj majetok.

  Foto © CinemArt SK

Súvisiace články