Hľadá sa Dory kráľuje slovenskému rebríčku už štrvtý týždeň

12.7.2016|Marko Aust|

V dvadsiatom siedmom týždni si prvenstvo v slovenskom rebríčku stále aj po štyroch týždnoch drží film Hľadá sa Dory. Film o modrej rybičke Dory sa teší mimoriadnej návštevnosti. V poslednom víkedovom týždni ho navštívilo viac ako 21 tisíc divákov a po pripísaní tržieb 104 795 Eur sú celkové tržby 982 533 Eur, je viac než pravdepodobné, že budúci týždeň bude prekročená ďalšia magická hranica jeden milión Eur.

Strieborné miesto patri filmu Legenda o Tarzanovi. V tejto poslednej adaptácii slávneho románu od Edgara Rice Burroughsa sa opäť ocitáme v srdci Afriky, Lord Greystock je vyslaný do Konga ako obchodný emisár britského parlamentu, netušiac že sa stane obeťou sprisahania. Film si v prvom otváracom týždni vytvoril tržby vo výške 59 060 Eur a pozrelo si ho 9 706 divákov.

Legenda o Tarzanovi

Tretiu priečku obsadila minulotýžnová novinka Predtým ako som ťa poznala, filmová adaptácia knižného bestselleru od Jojo Moyesovej. Hlavnú úlohu Louisy si zahrala Emilia Clarke, ktorá sa preslávila v seriáli Hra o tróny. Tržby narástli o ďalších 28 600 Eur pri 5 271 divákoch.

Zemiaková medaila sa ušla novému hororu Očista: Volebný rok od Jamesa de Monaco. Toto tretie pokračovanie má po prvom týždni tržby 23 204 Eur spolu s 4 534 divákmi.

Z filmových noviniek 27. týždna sa ešte dostal film Lucie: Príbeh jednej kapely na trináste miesto s tržbami 2 748 Eur s 585 divákmi.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Saturn

Súvisiace články