Tip na 42. televízny víkend: Skyfall

21.10.2016|Marko Aust|

Upršaný pracovný týždeň sa opäť prehupol k svojmu záveru, a my máme pre vás TV tipy pre blížiaci sa víkend v 42. týždni.

Na predvíkendový piatok tu máme televízny tip na historickú drámu s názvom Posledný samuraj (Piatok 20:15h, Dajto). Japonsko v roku 1870, kedy mohutnie občianska vojna. Cisárovým úsilím je zlikvidovať kastu samurajov, ktorí odmietajú dobrovoľne vydať svoje územie. Na pomoc cisárovi prichádza Nathan Algren (Tom Cruise), americký veterán mnohých bitiek v boji o nezávislosť.

Fotogaléria Posledný samuraj (2003)Zobraziť fotogalériu »

V sobotu sa potešia milovníci filmov neohrozeného agenta 007 Jej Veličenstva. Vo filme Skyfall (Sobota 20:35h, JOJ) sa Daniel Craig opäť predstaví v úlohe Jamesa Bonda, agenta 007. V poradí už 23-tej bondovky prejde ťažkou skúškou jeho lojalita voči M, ktorú doháňa jej vlastná minulosť. Keď MI6 napadne neznámy útočník, Bond musí vypátrať a zneškodniť zdroj ohrozenia – bez ohľadu na to, koľko bude musieť obetovať on sám. Viac sa dočítate v našej recenzii Skyfall.

Fotogaléria Skyfall (2012)Zobraziť fotogalériu »

Film Eva Nová (Nedeľa Pondelok 20:25h, STV1) sa bude uchádzať o priazeň Oscara 2017 v kategórii cudzojazyčný film. Vo filme sa stretávame s Evou (Emília Vašáryová), ktorý by urobila čokoľvek, aby znovu získala priazeň človeka, ktorého v živote ranila najviac – svojho syna. Eva je vyliečená alkoholička, ale pred rokmi bola známou herečkou. Tento film by ste si v nedeľu pondelok večer určite nemali nechať ujsť.

Fotogaléria Eva Nová (2015)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © Forum Film Slovakia/ASFK/Warner Bros.

Súvisiace články