Slovenskému rebríčku za 42. týždeň vládla Bezva ženská na krku

25.10.2016|Marko Aust|

Za nami je 42. týždeň a pozrieme sa ako sa cez víkend darilo filmom v slovenských kinách.

Slovenský top rebríček ovládla česká romantická komédia od Tomáša Hoffmana s názvom Bezva ženská na krku. Eliška (Petra Hřebíčková) sa po rozvode rozhodne začať ako učiteľka v malej dedinke na vidieku. Starosta (Miroslav Táborský) ju nasťahuje do domu s grobianskym hrobárom (Ondřej Vetchý), ktorý so ženskými má dosť po zlých skúsenostiach. Eliška má mužov tiež akurát dosť... Za prvý otvárací víkend ju navštívilo 15 828 divákov a hlási tržby 81 884 eur.

Fotogaléria Bezva ženská na krku (2016)Zobraziť fotogalériu »

Na druhé miesto zostúpil minulotýždňový víťaz film Inferno. Pokračovanie s profesorom symboliky Robertom Langdonom (Tom Hanks) si pozrelo cez víkend ďalších 13 278 divákov. Tržby sa navýšili o ďalších 75 tisíc eur.

Mysteriózny thriler Dievča vo vlaku si víkendovými tržbami vo výške 36 196 Eur od 6 456 divákov zabezpečil tretie miesto.

Filmu Jack Reacher: Nevracaj sa štvrtému v poradí tesne uniklo tretie miesto, tržby za prvý víkendový týždeň mal len o 165 eur nižšie. Drsný detektív Jack Reacher (Tom Cruise) sa opäť dostáva do akcie. Musí oslobodiť z väzenia veliteľku Susan Turnerovú (Cobie Smulders). Réžie sa ujal Edward Zwick. Pozrelo si ho 6 497 divákov.

Fotogaléria Jack Reacher: Nevracaj sa (2016)Zobraziť fotogalériu »

Do top 20 rebríčka sa ešte dostala filmová novinka Deviaty život Louisa Draxa od režiséra Alexandreho Aja. Mysteriózny thriler deväťročnom chlapcovi Louisovi Draxovi, ktorý za svoj krátky život prežil už osemkrát stretnutie so smrťou. Po svojom uvádzacom týždni hlási tržby vo výške 4 352 eur a 811 divákov.

Zdroj:  ÚFD Foto © Cinemart SK

Súvisiace články