Stanica CBS chystá spinoff seriálu Teória veľkého tresku

8.11.2016|Ivet Kollárová|
Stanica CBS chystá spinoff seriálu Teória veľkého tresku

Televízna stanica CBSWarner Bros. TV sú v rannom štádiu príprav nového seriálu, spinoffu k úspešnému komediálnemu seriálu Teória veľkého tresku, ktorý by sa mal zameriavať na postavu mladého Sheldona Coopera.

Producentmi nového seriálu by mali byť Jim Parsons, ktorý v origináli stvárňuje Sheldona, Chuck Lorre, Steve MolaroBill Prady, spoluautor „Veľkého tresku“.

Scenárista „Veľkého tresku“,  Molaro píše pre spinoff scenár, ktorý sa zameriava na Sheldona, mladého, mierne neurotického, nespoločenského génia so sklonom k obsedantno-kompulzívnej poruche osobnosti, ktorý vyrastá v Texase. Menšie náznaky Sheldonovho detstva, či rodinných príslušníkov boli často spomínané v originál seriáli, Teória veľkého tresku.

Zatiaľ nie je jasné, či by sa v spinoffe objavili aj postavy z originál seriálu, minimálne Sheldonova matka, ktorú stvárňuje herečka Laurie Metcalf. Isté je ale to, že novinka by stanici CBS priniesla možnosti ako obľúbený svet „Veľkého tresku“ ešte viac rozšíriť. Stanica rovnako dúfa, že nový seriál osloví čo najširšiu základňu fanúšikov Teórie veľkého tresku, a prípadne pritiahne k seriálu nových divákov.

Zdroj:  variety.com Foto © archív

Súvisiace články