Tip na novembrový 46. víkend: Prísľuby z Východu

18.11.2016|Marko Aust|

Na blížiaci sa už v poradí 46. víkend máme v našej pravidelnej rubrike pre vás niekoľko televíznych tipov.

Na piatkový večer Zbohom kura (piatok 22:05h, Jednotka). Francúzsky kriminálny film o neľútostnom boji medzi inšpektorom polície (Lino Ventura) a vplyvným politikom. Film ešte vyšiel v distribúcii pod iným názvom Neľútostný súboj. O charizmatickom hercovi Linovi Venturovi si môžete prečítať profilový článok Drsný chlapík Lino Ventura.

V sobotu večer máme tip na film Prísľuby z Východu (sobota 21:45h, ČT2), ktorý nás zavedie do ruského zločineckého gangu v Londýne. Pre tento klan s zlou povesťou, ktorému vládne Semjon a jeho prchký syn Kirill (Vincent Casell) pracuje šofér Nikolaj Lužin (Viggo Mortessen), ktorému sa zrúti starostlivo naplánovaný život, keď cez Vianoce stretne Annu Chytrovovú, pôrodnú asistentku a dozvie sa, že hľadá príbuznych dievčata, ktoré pri pôrode zomrelo. Dávame do pozornosti našu recenziu k filmu Prísľuby z Východu.

Fotogaléria Prísľuby z Východu (2007)Zobraziť fotogalériu »

Pre fanúšikov filmovej série Hry o život tu máme pokračovanie s názvom Drozdajka 2 (sobota 20:35h, Joj). Katniss Everdeenová musí čeliť oveľa silnejšiemu súperovi, ako boli tí v Aréne, aby vrátila obyvateľom Panemu slobodu raz a navždy. Film vám viac priblíži naša recenzia Hry o život: Drozdajka II.

Fotogaléria Hry o život: Drozdajka II (2015)Zobraziť fotogalériu »

V nedeľu si môžete pozrieť film Transformers 3 (nedeľa 20:15h, Dajto) od Michaela Baya, opäť sa stretneme s mimozemskými robotmi, maskovaných za pozemské autá. O filme Transformers 3 sme tiež napísali recenziu, v hlavných úlohach sa predstavia Shia LeBeouf, John Malkovich, Hugo Weaving a Rosie Huntington-Whiteley.

  Foto © Saturn Entertainment/Forum Film Slovakia

Súvisiace články