Steve Carell si zahrá vo filmovej adaptácii video hry Minecraft

18.11.2016|Ivet Kollárová|
Steve Carell si zahrá vo filmovej adaptácii video hry Minecraft

Štúdiá Warner Bros. sa chystajú natočiť svoj ďalší film, tentokrát sa bude jednať o filmovú adaptáciu obľúbenej video hry, Minecraft. Za režiséra filmu si vybrali Roba McElhenneyho, ktorý stojí najmä za výrobou televízneho seriálu It´s Always Sunny in Philadelphia.

Momentálne sa projekt dostal do fázy hereckého obsadzovania a prvý, ktorý potvrdil účasť na filme je herec Steve Carell, ktorý by si mal zahrať jednu z hlavných úloh vo filme.

Video hra Minecraft, ktorá bola prvý krát uvedená na trh v roku 2009, je tzv. sandboxová hra, ktorá umožňuje hráčom vytvoriť si svojho avatara, za pomoci ktorého si vytvárajú svoj vlastný svet, ktorý sa skladá z kociek rôznych materiálov a vlastností. Hráči zbierajú rôzne nástroje a zbrane, aby sa v noci vedeli ochrániť pred krvilačnými príšerami. Cez deň sa môžu starať o zvieratká, či obchodovať s inými hráčmi, či dedinčanmi.

O scenár k filmu Minecraft sa postarali McElhenney a Jason Fuchs. Producentom snímky je Roy Lee. Štúdia Warner Bros. naplánovali premiéru filmu na 25. máj 2019.

Steva Carella máme momentálne možnosť vidieť v novom filme Woodyho Allena, Café Society. Najbližšie sa nám predstaví ako tenista Bobby Riggs v životopisnej dráme Battle of the SexesEmmou Stone v hlavnej úlohe legendárnej tenistky Billie Jean King.

Zdroj:  theguardian.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články