TV tipy na záverečný novembrový víkend

25.11.2016|Marko Aust|

Začína sa predvianočná atmosféra a na blížiaci sa prvý adventný víkend prinášame naše televízne tipy.

Dnešný tip na piatok máme na film Hidalgo (piatok 20:35h, Joj). Frank T. Hopkins (Viggo Mortensen) mal kedysi povesť najlepšiehom kovboja Západu. Geniálny jazdec a jeho skvelý kôň Hidalgo sa stali legendárni, ale dnes už jeho sláva pomaly ale isto upadá. Keď však dostane pozvanie od bohatého šejka, aby sa stal účastníkom obrovských 3000 míľ dlhých závodov naprieč arabskou nehostinnou krajinou, Frank neváha ani sekundu.

Fotogaléria Oceán ohňa (2004)Zobraziť fotogalériu »

Sobotný večer môžete vyplniť filmom Veľký šéf (sobota 21:55h, ČT1), ktorý patrí medzi najúspešnejšie francúzske komédie od režiséra Gérarda Ouryho s hviezdnym obsadením: Jean-Paul Belmondo, Bourvil, Eli Wallach, David Niven a ďalší. O vlak plný peňazí majú zájem rôzni lupiči, a samozrejme sa ich cesty skrížia… 

Na nedeľu máme televízny tip na slávny film Kramerova versus Kramer (nedeľa 21:45h, ČT2) s hereckou ústrednou dvojicou Dustinom Hoffmanom a Meryl Streep bol ocenený piatymi Oscarmi. Príbeh reklamného pracovníka Teda Kramera, ktorý po nečakanom odchode manželky zostáva sám so svojim sedemročným synom.

  Foto © Buena Vista Pictures Distribution

Súvisiace články