V 3. sérii seriálu Fargo pribudnú nové tváre: David Thewlis, Michael Stuhlbarg a Jim Gaffigan

21.12.2016|Marko Aust|

V novej chystanej 3. sérii seriálu Fargo pribudnú nové herecké tváre a to David Thewlis, Michael Stuhlbarg a Jim Gaffigan, uviedol to portál Comingsoon.

V seriáli uvidíme ďalšiu trojicu hereckých predstaviteľov: Ewan Mc Gregor (Americká idyla, Anjeli a démoni), Carrie Coon (Pozostalí, Stratené dievča) a Mary Elizabeth Winstead (Ulica Cloverfield 10, Vec: Počiatok), ktorých účasť už bola skôr avizovaná.

Dej tretej série bude zasadený do roku 2010 v americkej Minnesote. Sústredí sa na hlavnú dvojicu bratov Emmiho a Raya. Zatiaľ čo Emmi sa považuje za úspešného, jeho mladší a menej úspešný brat Ray zostavá v tieni svojho brata. Ich súrodenecká rivalita ich zvedie na temné cestičky, ktoré začínajú drobnými krádežami a čoskoro prerastú až na vraždy. V úlohe Rayho sa predstaví Ewan Mc Gregor a Mary Elizabeth Winstead uvidíme ako Rayho priateľku Nikki Swango. Carrie Coon si zahrá veliteľku miestnej polície.

David Thewlis (Harry Potter, Teória všetkého) sa pripojí k obsadeniu ako V. M. Vargas, tajomný samotár a pravý kapitalista. Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire, Doctor Strange) si zahrá Sya Feltza, pravú ruku Emmiho. Jim Gaffigan (Divoká dvojka) bude hrať postavu Donnyho Mashmana, zástupcu veliteľa miestnej polície.

Výroba nových epizód tretej sezóny seriálu Fargo by sa mala začať čoskoro už v januári budúceho roka 2017 v kanadskom Calgary a premiéra sa očakáva do konca toho istého roka.

Seriál Fargo vyhral dvakrát prestížnu cenu Zlaté Glóbusy a patrí medzi divácky najobľúbenejšie televízne seriály.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...