TV tipy na druhý januárový víkend 2017

13.1.2017|Marko Aust|

V týchto prvých tohtoročných televíznych tipoch sme pre vás vybrali trojicu filmov na januárový víkend.

Na piatkový deň máme tip na romantickú komédiu Ťažko zamilovaný (Joj Plus, 20:35h) od režisérskej dvojice bratov Bobbyho a Petra Farrellya. Obézny a málo príťažlivý Hal (Jack Black) má smolu na krásne ženy a navyše napriek očakávaniu ho v práci nepovýšili. Až raz stratí schopnosť rozoznávať fyzický vzhľad žien, hoci o tom nevie a stretne na ulici krásnu štíhlu mladú ženu Rosemary (Gwyneth Paltrow).

Fotogaléria Ťažko zamilovaný (2001)Zobraziť fotogalériu »

Na sobotný večer máme tip na britský film Anglický pacient (Jednotka, 20:25h), ktorý má na konte deväť Oscarov. Film od režiséra Anthonyho Minghella bol natočený podľa rovnomenného románu Michaela Ondaajeho, zobrazuje príbeh veľkej lásky a zrady v rôznych časových rovinách v čase 2. svetovej vojny. Do kláštora privezú zraneného a znetvoreného pacienta (Ralph Fiennes), ktorý si postupne začína vybavovať spomienky a jeho milostný vzťah k manželke kolegu Kathariny (Kristin Scott Thomas) sa splieta s osudom jeho ošetrovateľky Hany (Juliette Binoche).

Tip na záver víkendu patrí francúzskemu akčnému trileru 22 výstrelov (Joj, 20:35h). V hlavnej úlohe bývalého mafiána Charlyho Matteïa sa predstaví charizmatický Jean Reno, ktorý posledné tri roky vedie kľudný a pokojný život v ústraní a v kruhu svojej rodiny. Jedného rána ho na parkovisku prepadnú maskovaní muži a zasiahnu 22 guľkami. On však streľbu prežije a jeho krutá pomsta na seba nenechá dlho čakať.

Fotogaléria 22 výstrelov (2010)Zobraziť fotogalériu »

Čitateľom prajeme príjemný a pohodový víkend a opäť sa vidíme v ďalších televíznych tipoch.

  Foto © Bonton Film/MagicBox Slovakia

Súvisiace články