TV tipy na druhý februárový víkend: Medzi náhrobnými kameňmi

10.2.2017|Marko Aust|

Záver pracovného týžna opäť nadišiel, máme tu pre vás nové televízne tipy na druhý februárový víkend.

Na predvíkendový piatkový večer náš tip smeruje na film Zjazvená tvár (Jednotka, 22:35h). Kriminálna dráma nás zavedie na 80-te roky minulého storočia na Miami. Kubánsky emigrant Tony Montana (Al Pacino) sa v americkom trhu veľmi rýchle adaptuje, časom ovláda drogový kartel a jeho rastúca chamtivosť sa stane osudným. Zaujímavosťou u tohto filmu je, že film bol trikrát nominovaný na Zlaté glóbusy, mimo iného bol nominovaný i Al Pacino za hlavný herecký výkon, režisér Brian de Palma naopak bol nominovaný na anticenu Zlaté maliny za najhoršiu réžiu.

Mysterióznym thrilerom Medzi náhrobnými kameňmi (Joj, 20:35h) od Scotta Franka si môžete vyplniť sobotný večer. V hlavnej úlohe bývalého newyorského policajta a vyliečeného alkoholika Matta Scuddera sa predstaví Liam Neeson, ktorý pracuje ako súkromný detektív bez licencie. Pracuje pre tých, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nemôžu ísť za mužmi zákona. Pri jednom z prípadov sa chystajú zaútočit sérioví vrahovia a pre Scuddera, stojaceho mimo zákon sa tak rozohráva neľútostný boj s časom.

Fotogaléria Medzi náhrobnými kameňmi (2014)Zobraziť fotogalériu »

V nedeľu večer sa môžete ponoriť do divokých rytmov hriešneho tanca. Vo filme Hriešny tanec (Markíza, 20:30h) láska k tanečnému inštruktorovi Johnnymu (Patrick Swayze) zmenia nenápadné sedemnásťročné "škaredé káčatko" Baby (Jennifer Grey) na mladú sebavedomú ženu a výbornú tanečnicu. Film získal pozlátenú oscarovskú sošku za hudbu.

  Foto © Magic Box

Súvisiace články