Za 8. víkendový otvárací týždeň si prvenstvo odnáša John Wick 2

28.2.2017|Marko Aust|

Za sebou máme 8. víkendový otvárací týždeň, pozrieme sa ako sa viedlo filmom v slovenských kinách. 

Prvenstvo si odnáša film John Wick 2, ktorý si vo svojom prvom otváracom týždni môže pripísať tržby 146 651 Eur od 27 582 divákov. Vo filme sa vracia legendárny hrdina John Wick v podaní herca Keanu Reevesa. Hlavný hrdina sa vydáva do Ríma, kde ho čaká zúčtovanie s bandou najnebezpečnejších zabijakov na svete. Viac si o filme môžete prečítať v našej recenzii John Wick 2.

Fotogaléria John Wick 2 (2017)Zobraziť fotogalériu »

Druhé miesto patrí pokračovaniu Päťdesiat odtieňov temnoty, ktorý si vo svojom treťom týždni pripisuje tržby 63 295 Eur. Druhú kapitolu filmovej adaptácie milostného románu od  E. L. James si pozrelo 11 646 divákov. Celkové tržby 971 230 Eur začínajú atakovať miliónovú hranicu.

Tretie miesto obsadila slovensko-česká komédia Všetko alebo nič, filmovej podoby od knihy Evity Urbaníkovej. Tržby mal 57 844 Eur od 10 913 divákov, celkové tržby sa zastavili na čísle 1 586 933, film sa na popredných priečkách slovenského rebríčka drží už siedmy týždeň.

Z tohtotýždňových noviniek sa na piate miesto dostal animovaný film Bodi: Psia Superstar. Z Bodiho mal byť tradičný strážny pes s pevnou pracovnou dobou a sľubnou kariérou. Namiesto toho však vzal gitaru. Film si pozrelo 8 999 divákov a má tržby 40 525 Eur.

Fotogaléria Bodi: Psia Superstar (2016)Zobraziť fotogalériu »

Tržby vo výške 21 099 Eur od 4 355 divákov zabezpečili ôsme miesto premiérovej novinke Muzzikanti. Tento hudobný romantický film od našich západných susedov je plný pesničiek a melódií, od folklórnych koreňov až po mladú rockovú súčasnosť. Dej sa odohráva na česko-slovensko-poľskom trojmedzí v drsnom, ale pôvabnom kraji Těšínskeho Sliezka. 

Nasledujúce 9. miesto obsadila animovqaný muzikál Balerína vo svojom špeciálnom predpremiérovom týždni zarobila 15 297 Eur od 2 705 divákov. Malá Felicia vyrastá na francúzskom vidieku bez vlastnej rodiny a vášnivo miluje tanec. Musí zabojovať ako nikdy predtým, prekonať samu seba a poučiť sa z vlastných chýb, aby si splnila svoj najväčší - stať sa primabalerínou v Parížskej opere.

Do prvej dvadsiatky sa ešte dostala ešte fracúzsko-belgická dráma Zničení láskou (2 795 Eur / 671 divákov). Príbeh zakázanej lásky medzi mužom a ženou z dvoch svetov oddelených hlbokou priepasťou inšpirovaný skutočnými udalosťami.

Zdroj:  ufd.sk Foto © Forum Film Slovakia/Bonton Film

Súvisiace články