Uma Thurman sa pridala k obsadeniu nového filmu od Larsa Von Triera

8.3.2017|Ivet Kollárová|
Uma Thurman sa pridala k obsadeniu nového filmu od Larsa Von Triera

Dánsky režisér Lars Von Trier a produkčná spoločnosť Zentropa sa pustili do natáčania thrilleru The House That Jack Built. K doteraz známemu hereckému obsadeniu, Matt Dillon, Riley Keough, Sofie GrabolBruno Ganz sa pridala ďalšia hviezda, Uma Thurman.

Film sa odohráva v Amerike v 70. rokoch. Príbeh v rozmedzí 12 rokov sleduje Jacka, ktorého poznačí päť incidentov a vrážd, ktoré spácha, a ktoré zadefinujú vývoj jeho osobnosti až po sériového vraha. Celý príbeh sledujeme z jeho uhlu pohľadu, dozvedáme sa o jeho problémoch, či psychickom stave, ale aj to, ako každú vraždu vníma ako umenie. A napriek blížiacemu sa koncu a policajnému zásahu, o ktorom Jack vie, sa aj napriek veľkému riziku snaží dokončiť svoje najväčšie dielo.

Thurman, ktorá si zahrala aj v ostatnom filme Larsa Von Triera, Nymfomanka, spoločne s ostatnými herečkami stvárni ženu, ktorá mala tú smolu a zoznámila sa so sériovým vrahom Jackom. Film sa začal natáčať začiatkom marca vo švédskom meste Trollhattan, v máji sa natáčanie presunie do dánskeho hlavného mesta, Kodane.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Imagecollect | Dreamstime.com

Súvisiace články