Margot Robbie sa predstaví ako ženská verzia Robina Hooda vo filme Marian

9.3.2017|Ivet Kollárová|
Margot Robbie sa predstaví ako ženská verzia Robina Hooda vo filme Marian

Štúdia Sony sa púšťajú do nového projektu, ktorý sa, ako jeden z mnohých projektov, ktoré vznikajú v Hollywoode, priamo, či nepriamo sústredí na postavu Robina Hooda. Do hlavnej úlohy drámy Marian o slúžke, ktorá sa po smrti Robina Hooda sama stane legendou, si Sony vybralo herečku Margot Robbie.

Scenár k filmu píše Pete Barry. O režisérovi sa momentálne rokuje. Pod produkciu filmu sa podpíšu Amy Pascal, Donald De Line a Robbie spolu s jej produkčnou spoločnosťou LuckyChap Entertainment. Nový film Marian, či tzv. spin-off k filmu Robin Hood, sa zameria na slúžku a Robinovu lásku života, Marian, ktorá po jeho smrti povedie ľud do osudovej bitky, ktorá nie len, že rozhodne o osude kráľovstva, ale zároveň pozdvihne posolstvo Robina Hooda.

Ďalší film s tematikou Robina Hooda vznikol pod hlavičkou štúdii Lionsgate, ktoré do hlavných úloh obsadili Tarona Egertona, Jamieho FoxxaJamieho Dornana. Film s názvom Robin Hood: Origins bude mať premiéru v marci 2018. Okrem toho sa koncom roka začne natáčať ďalšia, viac futuristickejšia verzia Robina Hooda, o réžiu ktorej sa postará majster vizuálnych efektov Hasraf ‘HaZ’ Dulull. A americká stanica CBS natáča novodobý seriál s názvom A Burglar's Guide to the City.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články