Chris Evans si zahrá tajného agenta v dráme Red Sea Diving Resort

21.3.2017|Ivet Kollárová|
Chris Evans si zahrá tajného agenta v dráme Red Sea Diving Resort

Režisér Gideon Raff sa chystá na natáčanie filmu inšpirovanom skutočnými udalosťami o tajnej spravodajskej agentúre Izraela, nazývanej Mossad, ktorá sa koncom 70. a začiatkom 80. rokoch púšťa do záchrannej akcie etiópskych Židov, ktorí boli zajatí v Sudáne.

Hlavnú úlohu agenta Mossadu, Ariho Kidrona vo filme Red Sea Diving Resort stvárni herec Chris Evans. Kidron bol poverený zostaviť záchranný tím, ktorý mal z opusteného rezortu v Sudáne oslobodiť a priviesť domov tisíce hladujúcich a diskriminovaných Židov. Misiu s názvom Operácia Mojžíš, ktorá začala 21. novembra 1984 a skončila 5. januára 1985, nariadil vtedajší premiér Izraela, Menachem Begin.  

O scenár k filmu sa postará Gideon Raff, ktorý je takisto aj výkonným producentom seriálu Homeland. O produkciu filmu sa s Raffom podelí Alexandra Milchan a spoločnosť Bron Media. Začiatok natáčania filmu, ako aj ostatné herecké obsadenie známe zatiaľ nie je.

Chris Evans je známy najmä z filmov štúdii Marvel, Captain America, či Avangers, a nedávno dokončil natáčanie najnovšieho filmu Avangerov s názvom Infinity War, ktorý sa do kín dostane začiatkom mája 2018.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články