Andrew Garfield sa predstaví v úlohe vojnového novinára v chystanej snímke Black Lion

29.3.2017|Marko Aust|
Andrew Garfield sa predstaví v úlohe vojnového novinára v chystanej snímke Black Lion

Tridsaťtriročný herec Andrew Garfield by sa mal objaviť v pripravovanej snímke Black Lion, ktorá prejednáva príbeh novinára Carlosa Mavroleona, uviedol to portál Comingsoon.

Film vychádza podľa skutočnej udalosti, Carlosovi Mavroleonovi z bohatej gréckej obchodníckej rodiny, ktorému sa dostalo prestížneho vzdelania v Harvarde, opustil lukratívnu prácu makléra na Wall Street, aby sa stal svetoznámym vojnovým reportérom.

Tento odvážny novinár pracoval v najrizikovejších vojnových oblastiach vo svete. Príbeh sa bližšie zamieria na podstatných 60 minút, keď sa votrel do nebezpečných afghanských území bezprostredne po útokoch na afghanské tábory Bina Ládina, ktoré spustil prezident Clinton v roku 1998. Ako jeden z prvých novinárov našiel dôležité prepojenia Al Káidy a Talibanu. Neskôr ho našli mŕtveho v moteli v pakistánskom Pešávari, kde zomrel za záhadných okolností.

Andrewa Garfielda sme naposledy v našich kinách mohli vidieť vo filme Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu od Mela Gibsona, či v dvojúlohe Petera Parkera/Spider-Mana v filmovej sérii Amazing Spider-Man.

Snímka Black Lion pochádza od produkčnej spoločnosti Stay Gold Features, tvorcom scenára je Alessandro Camon.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články