John Travolta si zahrá v životopise o pretekárovi na rýchlych člnoch Donovi Aronowi

4.4.2017|Ivet Kollárová|
John Travolta si zahrá v životopise o pretekárovi na rýchlych člnoch Donovi Aronowi

Životopisnú drámu s názvom Speed Kills bude režírovať John Luessenhop. Začiatok natáčania filmu je naplánovaný na 30. máj a malo by prebiehať v mestách San Juan, Puerto Rico a Miami Beach. Luessenhop spolupracoval s Davidom Aaronom Cohenom aj na scenári k filmu, nad ktorým mal odborný dohľad Paul Castro, spisovateľ blízky Aronowej rodine.

John Travolta si zahrá samotného pretekára a dvojnásobného svetového víťaza závodov rýchlych, motorových člnov Dona Aronowa. Aronow nebol len pretekár, bol to biznismen a multimilionár, ktorý založil spoločnosť Cigarette, ktorá vyrábala špeciálne rýchlostné člny na preteky, ktoré dostali názov „cigaretové lode“.

Aronow sa často pohyboval na hranici zákona. Paralelne obchodoval ako s americkou vládou, tak aj s drogovými kartelmi. Jeho dvojaký život viedol k jeho záhadnej smrti v roku 1987, kedy ho našli zavraždeného v jeho aute neďaleko jeho spoločnosti v Miami.

O produkciu filmu Speed Kills sa postarajú spoločnosti Hannibal ClassicsPimienta Film Company. John Travolta bude výkonným producentom filmu.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články