William H. Macy nakrútil road trip komédiu The Layover

12.4.2017|Marko Aust|
William H. Macy nakrútil road trip komédiu The Layover

Šestdesiatsedemročný William H. Macy (Mobil, Fargo) sa opäť chopil režisérskeho kormidla a nakrútil snímku The Layover. V tejto komediálnej snímke si zahral aj jednu z hlavných úloh uviedol to portál Deadline.

Táto road trip komédia prejednáva vzťah dvojice životných priateliek, ktorý prechádza krízou a tak sa obe rozhodnú, že pôjdú na dovolenku. Avšak ich lietadlo bolo kvôli hurikánu presmerované a aby toho nebolo málo, počas medzipristánia v St. Louis natrafia na chlapíka, na ktorého majú obe zálusk.

Ženskú dvojicu si zahralo duo herečiek Alexandra Daddario (San Andreas, Pobrežná hliadka) a Kate Upton (Jedna za všetky). V úlohe chlapíka z St. Louis sa predstaví Matt Barr (Parkland, Sleepy Hollow).

Scenár pripravila dvojica tvorcov David Hornsby a Lance Krall, ktorí už v minulosti spolupracovali na seriáli It’s Always Sunny in Philadelphia. Výkonnými producentmi sú Patricia Cox a Jason Cloth Z Creative Wealth Media Finance. Snímka sa k divákom dostane po letných prázdninách v septembri.

Zdroj:  deadline.com Foto © Unified Pictures

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...