Josh Brolin si vo filme Deadpool 2 zahrá postavu Cable

14.4.2017|Ivet Kollárová|
Josh Brolin si vo filme Deadpool 2 zahrá postavu Cable

Štúdiám 20th Century Fox dlho netrvalo a po úspechu filmu Deadpool sa vrhli do prác na jeho pokračovaní. Už v júni v kanadskom meste Vancouver padne prvá klapka, a nám sa pomaly rysuje aj herecké obsadenie hlavných postáv. Úlohu sarkasticky vtipného Wada a.k.a. Deadpoola si opäť zahrá Ryan Reynolds.

Jeho novým „parťákom“ vo filme je postava Cable, ktorého obsadenie malo dramatickejší priebeh. Na kastingoch sa prestriedali herci ako Michael Shannon, hovorilo sa aj o Russellovi Crowovi, či Bradovi Pittovi, v jednu chvíľu mal blízko k podpisu zmluvy herec David Harbour zo seriálu Stranger Things. Z tohto pomysleného súboja o úlohu Cabla napokon vzišiel prekvapivý víťaz, a to Josh Brolin.

Pre Brolina to tak bude jeho druhá úloha ako postava z marvelovského univerzu, momentálne dokončuje film Avenger: Infinity War, kde sa predstaví ako mutant Thanos. Kto ale je Cable? Cable alebo Nathan Summers je potomok X-Mena Cyclopsa (Scott Summers) z budúcnosti a je presným opakom Deadpoola: rodený vodca, zdržanlivý, no so sklonmi k násiliu.

Film Deadpool 2 režíruje David Leitch. O scenár sa postarali Paul WernickRhett Reese. Okrem dvojice Reynolds, Brolin sa vo filme predstavia navrátilci Brianna Hildebrand a Karan Soni, či nováčik Zazie Beetz. Do kín by sa mal film dostať v priebehu roku 2018.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Josh Brolin opäť s bratmi Coenovcami

Josh Brolin opäť s bratmi Coenovcami

Joshovi Brolinovi spolupráca s legendárnymi bratmi Coenovcami očividne vyhovuje. Svedčí o tom aj fakt, že sa stane, spolu s Georgeom Clooneym,...