V 16. víkendovom týždni tesne zvíťazil Baby šéf pred komédiou Cuky Luky Film

25.4.2017|Marko Aust|

Za sebou máme 16 otváraci víkendový týždeň, v ktorom tesne v rebríčku tržieb zvíťazil rodinný animovaný film Baby šéf od režiséra filmu Madagaskar Toma McGrathnada pred slovenskou komédiou Cuky Luky Film od Karela Janáka.

V tržbách mal víťazný film 273 836 eur a počte divákov 53 446 bol rozdiel od druhého miesta ešte menší, len tristo divákov. Baby šéf je v skutočnosti veľký boss. Navonok síce pôsobí ako milé bábätko, ale vo svojom vnútri je to skúsený biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Baby šéf sa musí so svojimi pomocníkmi z BabyCorp vydať na špeciálnu misiu za záchranou rodičovskej lásky a navyše musí na svoju stranu získať aj svojho staršieho brata.

Fotogaléria Baby šéf (2017)Zobraziť fotogalériu »

Film Cuky Luky Film z druhej priečky je o dvojici z TV obrazoviek, Cuky a Luky, ktorá prichádza po prvýkrát na filmové plátna. Príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. V svojom prvom otváracom týždni má tržby 266 188 eur a 53 144 divákov.

Fotogaléria Cuky Luky Film (2017)Zobraziť fotogalériu »

Akčný film Rýchlo a zbesilo 8 zostúpil z trónu na tretie miesto, v svojom druhom premietacom týždni si pripísal ďalšie tržby 126 150 eur a prírastok v počte 23 002 divákov. Viac o filme vám napovie naša recenzia. Za nimi nasleduje štvrtý film Chatrč s tržbami 52 965 eur od 9 803, piate miesto obsadil animovaný film Šmolkovia: Zabudnutá dedinka, tržby mal 40 637 eur a 7 757 divákov.

Na šiestom mieste sa umiestnila ďalšia filmová novinka dobrodružný film Stratené mesto Z s tržbami 15 412 eur a na konte má prvých 2 842 divákov. V roku 1906 sa britský bádateľ Percy Fawcett s asistentom Henrym Costinom po prvý krát vydali do Amazónie, aby zmapovali dosiaľ neznáme územie v Bolívii. Výprava čelí kanibalom, chorobám, nekonečným dažďom a nedostatku potravín, ale Fawcett sa nevzdáva. Hlboko v srdci pralesa nachádza dôkazy o existencii neznámej, veľmi vyspelej civilizácie.

Fotogaléria Stratené mesto Z (2016)Zobraziť fotogalériu »

Zdroj:  ÚFD Foto © Cinemart SK

Súvisiace články