Režisér James Wan zverejnil prvú fotografiu z filmu Aquaman

3.5.2017|Marko Aust|

Filmové štúdio Warner Bros chystá nový filmový projekt Aquaman. Ďalšia z mnohých komiksových adaptácii od DC Comics nás zavedie do podmorského kráľovstva bájnej Atlantídy.

Režisér tohto očakávaného filmu James Wan (Insidious, V zajatí démonov) zverejnil na twitteri prvú fotografiu z natáčania filmu Aquaman, na ktorom už pár mesiacov bežia intenzívne prípravy.

Hlavnú úlohu Aquamana, kráľa siedmych morí, dostal herec Jason Momoa (Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti, Sedem statočných), túto mýtickú postavu mohli diváci nakrátko zhliadnúť vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016). Spolu s ním sa objaví aj herečka Amber Heard (Dánske dievča, Rumový denník) v úlohe Mery, kráľovny Atlantídy. 

V ďalších úlohách sa predstavia Nicole Kidman ako Atlanna, matka Aquamana, jeho otca stvárni Temuera Morrison, Patrick Wilson bude bratom Aquamana, Willem Dafoe ako Vulko a Dolpha Lundgrena uvidíme ako kráľa Nereusa. Scenár k filmu pripravila dvojica tvorcov David Leslie Johnson a Kurt Johnstad.

Na film si ešte nejaký čas počkáme, slovenská premiéra filmu Aquaman je naplánovaná na 20. decembra 2018.

  Foto © Warner Bros

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...