V chystanom trileri Ex-Baghdad sa predstavia Sylvester Stallone a Jackie Chan

12.5.2017|Marko Aust|
V chystanom trileri Ex-Baghdad sa predstavia Sylvester Stallone a Jackie Chan

V pripravovanom akčnom trileri Ex-Baghdad od režiséra Scotta Waugha sa predstaví dvojica hereckých stálic Sylvester Stallone (Expendables, Rambo, Rocky) a Jackie Chan (Križovatka smrti, Boj o Hodvábnu cestu), uviedol to portál Deadline.

Film s rozpočtom až 80 miliónov dolárov sa dostal medzi filmy s najväčším rozpočtom, ktoré vyšli zo Číny. Snímku bude produkovať Jackie Chan svojou spoločnosťou SR Media spolu s Talent International a Hans Canosa. Scenár k filmu pripravil Arash Amel (Grace: Kňažná z Monaka, Starman).

Film Ex-Baghdad nás zavedie do irackého mesta Mosul. Keď v Mosule zaútočili na čínsku ropnú rafinériu, privolaný expert z bezpečnostnej firmy (Jackie Chan) postupne zisťuje, že skutočným plánom útočníkov je ukradnúť majetok ropnej spoločnosti a tak sa následne spojí s bývalým vojakom (Sylvester Stallone), aby spoločne učinili tomu prietrž.

Termín uvedenia filmu do kín zatiaľ nebol ohlásený.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Jackie Chan oznámil svoj stý film

Jackie Chan oznámil svoj stý film

BRATISLAVA 29. apríla (WEBNOVINY) - Herec Jackie Chan oznámil svoj stý film. Projekt s pracovným názvom Chinese Zodiac bude spolurežírovať so...