Wonder Woman po prvom otváracom víkende zarobil vyše 100 tisíc eur

6.6.2017|Marko Aust|

Komiksová adaptácia s rovnomenným názvom Wonder Woman po prvom otváracom víkende zarobila vyše 100 tisíc eur od 17 443 divákov a obsadila prvú priečku. Neporaziteľná bojovníčka Wonder Woman vyrastala ako amazonská princezná Diana v chránenom ostrovnom raji až do doby, keď na ich ostrove havaroval americký pilot a začal rozprávať o masovom celosvetovom konflikte zúriacom okolo nich. Diana následne opúšťa bezpečný domov s presvedčením, že dokáže odvrátiť a zastaviť hrozbu. 

Fotogaléria Wonder Woman (2017)Zobraziť fotogalériu »

Druhá priečka v slovenskom rebríčku tržieb patrí filmu Piráti Karibiku: Salazarova pomsta, v svojom druhom týždni si pripísal nové tržby 84 401 eur od 14 486 divákov. Na filmovom plátne sa opäť stretávame s kapitánom Jackom Sparrowom, ak ste ešte nečítali našu recenziu, môžete si ju prečítať na tomto odkaze. 

Tretie miesto si i v tomto týždni udržal rodinný animovaný film Baby šéf, o čo sa postarali nové tržby vo výške 52 328 eur. Pripísal si tiež ďalších 15 703 divákov.

Českú komédiu Záhradníctvo: Rodinný priateľ od Jana Hřebejka si v prvom uvádzacom týždni pozrelo 2 118 divákov a s tržbami 10 631 eur sa jej ušlo ôsme miesto. Rodinný priateľ je prvým z filmov z trilógie Záhradníctvo, rodinnej ságy, ktorá časovo predchádza kultovej snímke Pelíšky. Tri mladé ženy a ich dve deti čakajú počas nemeckej okupácie na návrat svojich väznených mužov a otcov.

Fotogaléria Záhradníctvo: Rodinný priateľ (2017)Zobraziť fotogalériu »

Z filmových noviniek sa ešte do prvej dvadsiatky dostal film Z Paríža do Paríža. Francúzska dráma od Christiana Duguaya zobrazuje príbeh dvoch maloletých židovských bratov Mauricea a Josepha, ktorí žijú v Paríži. Do ich detských hier a radostí zasiahne tvrdý osud, Francúzsko je okupované nacistami, musia opustiť Paríž a ujsť do južného Francúzska s minimom peňazí a jedla a bez cestovných dokladov. S tržbami 2 476 eur / 703 divákov sa umiestnil na 13. mieste.

aaa

  Foto © Continental Film

Súvisiace články