Freeform uvedie remake britského seriálu Misfits

7.6.2017|Marko Aust|

Stanica Freeform patriaca pod spoločnosťou The Walt Disney Company pripravuje pilotný diel nového spracovania seriálu Misfits, ktorý sa inšpiroval rovnomenným pôvodným britským seriálom, uviedol to portál Deadline.

Originálny britský seriál Misfits sa prvý raz objavil na televíznych obrazovkách v roku 2009, ukončený bol piatou sériou v roku 2013. Zobrazuje skupinu mladých ľudí, ktorí sa dali na krivé chodníčky a boli im nariadené tresty vo forme verejnoprospešných prác. Počas jedného dňa ich zasiahne blesk a získajú tým unikátne nadprirodzené schopnosti. Tento divákmi obľúbený seriál vyhral niekoľko cien ako BAFTA (2010) či Broadcast Awards UK (2011). 

V chystanom americkom remake sa v hlavných úlohách predstavia Ashleigh LaThrop, Tre Hall, Allie MacDonald (Dom na konci ulice) a Jake Cannavale. Svoj režisérsky debut si v pilotnom dieli odkrúti Victora Mahoney.

Adaptovaný scenár pochádza z pera Diane Ruggiero-Wright (iZombie, Veronica Mars), ktorá je tiež producentom spolu s Joshom Schwartzom a Stephanie Savage zo spoločnosti Fake Empire.

Zdroj:  deadline.com Foto © Youtube reprofoto/E4

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...