Začalo sa nakrúcanie snímky Fantastické zvery a ich výskyt 2

4.7.2017|Marko Aust|
Začalo sa nakrúcanie snímky Fantastické zvery a ich výskyt 2

Film Fantastické zvery a ich výskyt z pera svetoznámej autorky J.K.Rowling sa dočká nového pokračovania. Film od štúdia Warner Bros zatiaľ nemá oficiálny názov, je druhým filmom z chystanej série, ktorá ich má obsahovať spolu päť filmov. Režírovať ho bude režisér David Yates (Legenda o Tarzanovi, Harry Potter), uvideol portál Comingsoon.

V novom pokračovaní Fantastické zvery a ich výskyt 2 sa stretneme opäť s čarodejníkom Newtom Scamanderom, ktorého stvárni oscarovský držiteľ Eddie Redmayne (Dánske dievča, Teória všetkého). Spolu s ním sa na striebornom plátne objavia aj Johnny Depp v úlohe temného čarodejníka Gellerta Grindelwalda. Jude Law sa predstaví ako mladý Albus Dumbledore, ktorého dobre poznajú všetci fanúšikovia príbehov o Harry Potterovi ako riaditeľa Rockfordu. Ďalej sa vo filme predstavia Katherine Waterston, Alison Sudol, Queenie Goldstein a Dan Fogler.

Scenár k filmu napísala J.K.Rowling, dej sa začína o niekoľko mesiacov neskôr v roku 1927 po tom, čo Newt odhalil zlého čarodejníka Gellerta Grindelwalda. Tomu sa však podarilo dramatický utiecť a zhromaždiť svojich následníkov. Z New Yorku sa presunieme do Londýna a Paríža a dej by mal byť prepojený i s príbehmi zo sveta slávneho čarodejníka Harryho Pottera, čo určite poteší fanúšikov.

Produkciu filmu zabezpečujú David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves spolu s spoločnosťou Lionel Wigram s výkonnými producentmi ako Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat a Danny Cohen.

Na záver máme dobrú správu pre slovenských divákov, slovenská premiéra Fantastic Beats 2 bude súčasne so celosvetovou premiérou a to 15. novembra 2018.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Continental Film

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...