Rowan Atkinson sa opäť predstaví v úlohe agenta v pokračovaní Johnny English 3

4.8.2017|Marko Aust|
Rowan Atkinson sa opäť predstaví v úlohe agenta v pokračovaní Johnny English 3

Filmová spoločnosť Working Title začala pracovať na výrobe nového pokračovania s pracovným názvom Johnny English 3, uviedol to portál Coming Soon. Do hlavnej úlohy popleteného agenta Johnnyho Englisha sa vráti známy britský herec Rowan Atkinson, ktorý sa u divákov preslávil v úlohe Mr.Beana v rovnomennom seriáli, aby opäť začal "zachraňovať" svet.

O réžiu sa postara David Kerr, ktorý má na svojom účte zopár úspešných britských sitcomov (Inside No. 9, Whites). Scenár pripravili tvorcovia Neal Purvis a Robert Wade, ktorí spolupracovali na bondovkách (Casino Royale, Skyfall) v spolupráci s Williamom Daviesom.

Filmová séria o nemotornom agentovi, ktorá paroduje klasické bondovky, odštartovala v roku 2003. Prvý diel Johnny English s rozpočtom 40 miliónov dolárov zarobil celosvetovo vyše 160 miliónov dolárov. V roku 2011 sa diváci dočkali druhého pokračovania s názvom Johnny English sa vracia.

Slovenská premiéra filmu Johnny English 3 je predbežne naplánovaná na 25. októbra 2018, dva týždne po britskej premiére.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Tatrafilm

Súvisiace články

Rowan Atkinson alias Mr. Bean

Rowan Atkinson alias Mr. Bean

1,80m vysoký Rowan Sebastian Atkinson sa narodil v roku 1955 v jednej britskej farmárskej rodine. Rowan má ešte dvoch starších bratov Ruperta...