Isabelle Huppert si zahrá v novom seriáli stanice Amazon ‘The Romanoffs‘

5.8.2017|Ivet Kollárová|
Isabelle Huppert si zahrá v novom seriáli stanice Amazon ‘The Romanoffs‘

Tvorca jednej z najúspešnejších drám v televízii, seriálu Mad Men, Matthew Weiner sa od skončení jej siedmej série v roku 2015 vracia na televízne obrazovky. Tento krát bude spolupracovať so stanicou Amazon, pre ktorú pripravuje nový dramatický seriál s názvom The Romanoffs.

Tzv. antologický seriál zo súčasnosti sa zameriava na ľudí, ktorí veria, že sú potomkami ruskej dynastie Romanovcov, ktorá v Rusku vládla v rokoch 1613 – 1917. Seriál bude mať osem epizód, ktoré na seba nebudú naviazané dejom, či postavami. Jednu z hlavných úloh v seriáli stvárni francúzska herečka Isabelle Huppert.

Huppert sa tak pridá už k skôr ohlásenému hereckému obsadeniu, ktoré vedú herci zo seriálu Mad Men, Christina HendricksJohn Slattery. Okrem nich sa v seriáli predstavia aj Jack Huston, Amanda Peet, či Marthe Keller. Špekuluje sa dokonca aj o obsadení ďalšieho herca z Mad Menov, Jona Hamma. Bližšie detaily o postavách známe zatiaľ nie sú.

Spoluproducentom seriálu je The Weinstein Company, režisérom štyroch z ôsmych epizód bude samotný Matthew Weiner a natáčanie by malo prebiehať vo viacerých krajinách po svete.

Seriál The Romanoffs bude mať na stanici Amazon premiéru na jar roku 2018. 

Zdroj:  indiewire.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články