Cate Blanchett jedná o účinkovaní vo filme The House with a Clock in Its Walls

16.8.2017|Marko Aust|
Cate Blanchett jedná o účinkovaní vo filme The House with a Clock in Its Walls

Austrálska herečka Cate Blanchet (Pán PrsteňovKráľovna Alžbeta: Zlatý vek) v súčasnosti jedná o účinkovaní v dobrodružnom filme The House with a Clock in Its Walls od spoločností Amblin Entertainment a Mythology Entertainment, uviedol to portál Variety. Film je založený podľa rovnomenného románu od spisovateľa Johna Bellairsa z roku 1973.

Vo filme už ohlásil účasť herec Jack Black (Prázdniny, King Kong), režisérom je Eli Roth (Green Inferno, Hostel) a tvorcom scenáru je Eric Kripke.

Dobrodružný dej prejednáva o chlapcovi Lewisovi, ktorému sa presťahuje k strýkovi Jonathanovi, po tom čo mu zomreli rodičia. Strýko býva v záhadnom panskom sídle plnom krbov, tajných chodieb a desiatok neobývaných izieb a tiež je dobrým a priateľským čarodejníkom. Lewis si dom i strýka čoskoro obľúbi, avšak v dome sa začnú diať podivné veci. Dom totiž kedysi patril zlému čarodejníkovi Isaacovi Izardovi, ktorý niekde v dome skryl záhadné hodiny. Hodiny odbíjajú blížiaci sa koniec sveta a ozývajú sa každú noc. Lewis ich musí nájsť, kým nebude neskoro.

O výrobu sa postarajú Eric Kripke, Brad Fischer a James Vanderbilt spolu s výkonnými producentmi Williamom Sherakom, Tracey Nyberg a Laety Kalogridis. Termín uvedenia snímky zatiaľ nie je známy.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články