Druhé pokračovanie filmu Jednotka samovrahov bude režírovať Gavin O’Connor

9.9.2017|Ivet Kollárová|
Druhé pokračovanie filmu Jednotka samovrahov bude režírovať Gavin O’Connor

Štúdia Warner Bros. dlhé mesiace hľadali toho správneho režiséra, ktorého by zapriahli do prác na druhom pokračovaní filmu Jednotka samovrahov. Na výber mali niekoľko možností. Začiatkom roka bol horúcim kandidátom Mel Gibson, čo by bola zaujíma voľba. V lete sa ich rozhodnutie zmenilo na režiséra filmu Smrtiaci príliv, Jaume Collet-Serra, ktorý ale uprednostnil réžiu nového filmu pre Disney štúdia, Jungle Cruise.

Dlhé hľadanie nakoniec vyústilo do šťastného konca a Warner Bros. svojho režiséra napokon našli. Stal sa ním Gavin O’Connor, ktorý natočil snímky Warrior, či ÚčtovníkBenom Affleckom v hlavnej úlohe. Kedy sa ale začne film Jednotka samovrahov 2 natáčať, známe nie je. Hlavní predstavitelia sú na dlhší čas vybookovaní ďalšími filmovými projektami. Will Smith momentálne natáča film Aladdin, po ktorom sa vrhne na novinku od Ang Leeho, Gemini Man. A Margot Robbie je zaneprázdnená natáčaním filmu Mary Queen of Scots.

Prvý film Jednotka samovrahov natočil v roku 2016 režisér David Ayer. Z komiksovej predlohy natočil príbeh nenapraviteľných zloduchov ako Deadshot, Harley Quinn, Joker, Kapitán Boomerang, či Killer Croc, ktorých vláda USA prinútila k spolupráci výmenou za zrušenie, či zmiernenie ich trestov. Ayer, ktorý sa sám rozhodol nepúšťať do „Samovrahov 2“, momentálne pracuje na novom filme z DC Univerzu, s názvom Gotham City Sirens, ktorý sa zameriava na tri neobyčajné, no nebezpečné ženy, Harley Quinn (v podaní Margot Robbie), Poison Ivy a Catwoman.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Warner Bros.

Súvisiace články