Daniel Radcliffe vo filme Stratený v džungli bojuje o život v amazonskom pralese

13.11.2017|Marko Aust|

Film Stratený v džungli vznikol podľa skutočného príbehu, v ktorom sa dobrodružný výlet v nekonečnom dažďovom pralese zmenil na boj o život.

V hlavnej úlohe Yossiho Ghinsberga sa zhostí britský herec Daniel Radcliffe (Harry Potter, Victor Frankenstein), ktorého diváci poznajú hlavne ako predstaviteľa slávneho čarodejníka Harryho Pottera z rovnomennej fantasy ságy od Joanny Rowlingovej. V ďalších úlohách sa predstavia Thomas KretschmannAlex Russell, Joel JacksonLily SullivanYasmin Kassim.

Mladý muž Yossi Ghinsberg chce uniknúť z rutinnej nudy západoeurópskeho života a vydáva sa do neprebádaných miest amazonského pralesa. V bolívijskej metropole La Paz sa stretáva s dobrodruhmi zo celého sveta a tajomným sprievodcom. Ten však počas expedície upostred divočiny zmizne a po stroskotaní na divokej rieke sa rozpadne aj skupina cestovateľov. Yossi zostane úplne sám upostred nehostinnej a nebezpečnej džungle.

Slovenská premiéra filmu Stratený v džungli od režiséra Grega McLeana a scenáristu Justina Monjoa je naplánovaná na 28. decembra 2017.

  Foto © Bontonfilm

Súvisiace články