Vyšiel prvý teaser trailer k filmu Deadpool 2

15.11.2017|Ivet Kollárová|
Vyšiel prvý teaser trailer k filmu Deadpool 2

A je presne taký, aký si myslíte, I’m "Deadpool“ Serious. Štúdia 20th Century Fox si nevybrali deň zverejnenia prvého teaseru k filmu Deadpool 2 náhodne. Nenechajú predsa Warnerov a ich nový film Justice League najdiskutovanejšou témou dňa. A tak sa činili a do sveta vypustili ukážku plnú bizarností, narážok a umeleckého talentu. Napriek tomu, teaser neprezradí veľa, čo sa týka deja, a rovnako sú skúpe na slovo aj štúdia Fox.

Život filmu Deadpool 2 vdýchol režisér David Leitch, ktorého prácu spoznáte filmami Atomic Blonde, či John Wick. Do hlavnej úlohy dobrosrdečného Deadpoola sa opäť prevtelil Ryan Reynolds, pre ktorého je táto úloha ušitá na mieru. Svoje úlohy si zopakujú aj Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller, či Sefan Kapičić ako Colossus. Novým prírastkom vo filme je herec Josh Brolin, ktorý si zahrá postavu Nathana Summersa a.k.a. Cable. A herečka Zazie Beetz v úlohe Domino.

Premiéra filmu Deadpool 2 je u nás naplánovaná na 31. máj 2018

Ak by ste dumali nad tým, koho predstavuje Deadpool: menšej pocty sa dočkal americký maliar, umelec a televízny moderátor Bob Ross. Ten v roku 1983 vymyslel televízny program, ktorý učil divákov maľovať s názvom The Joy of Painting. Program vysielali až do roku 1994, neskôr sa z Rossa stala hviezda internetu a youtube videí.

A bonus: plagát k filmu

 

I cooked this entire turkey using only a Zippo lighter. @vancityreynolds

Príspevok, ktorý zdieľa 20th Century Fox (@20thcenturyfox),

Zdroj:  foxmovies.com Foto © CinemArt SK/20th Century Fox/youtube

Súvisiace články

Deadpool 2

Deadpool 2

Ryan Reynolds sa mnoho rokov snažil priniesť na plátna kín svoj vysnívaný projekt, a to komiksovú adaptáciu Deadpoola. Niekoľko rokov sa mu...