Lizzy Caplan si zahrá v X-menovskom spinoffe, Gambit

21.11.2017|Ivet Kollárová|
Lizzy Caplan si zahrá v X-menovskom spinoffe, Gambit

Štúdia 20th Century Fox majú vo svojom pláne mnoho projektov. Jedným z nich je spinoff X-menovskej série s názvom Gambit. Do hlavnej úlohy Remyho LeBeaua a.k.a. Gambita obsadili Channinga Tatuma. A jednou z najnovších informácii je, že by si vo filme mohla zahrať aj herečka Lizzy Caplan.

Réžiu bude mať pod palcom Gore Verbinski a o scenár sa postará Josh Zetumer. Film Gambit vychádza z komiksu autorov Chrisa Claremonta a Jima Leeho z roku 1990 a zameriava sa na mutanta Remyho LeBeaua, inak prezývaného Gambit, ktorý ovláda kinetickú energiu, explodujúce veci, a je veľmi zručný s balíčkom kariet ako aj v boji na blízko.

Postava Gambita sa objavila vo filme X-Men Origins: Wolverine v roku 2009, kde ho stvárnil herec Taylor Kitsch.

Lizzy Caplan je známa najmä úlohou Virginie Johnson v seriáli Masters of Sex. Objavila sa aj vo filmoch Podfukári: 2. dejstvo, Baby na ťahu, či Monštrum. Najbližšie sa predstaví v životoposnej dramédii v réžii Jamesa Franca, The Disaster Artist, ktorú v našich kinách uvidíme od 15. februára 2018.

Premiéra nového filmu Gambit je naplánovaná na 14. február 2019.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Odporúčané články

Som legenda (I am Legend)

Som legenda (I am Legend)

Predstavte si, že na celom svete zúri vírus a vy ste imúnny. Beháte si po Manhattane ako na nejakej lúčke a okolo vás sa mení celá...
Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...