Jude Law si zahrá po boku Brie Larson vo filme Captain Marvel

23.11.2017|Ivet Kollárová|
Jude Law si zahrá po boku Brie Larson vo filme Captain Marvel

Na minuloročnom Comic-Cone v San Diegu štúdia Marvel a ich prezident Kevin Feige oznámili svetu nový prírastok do marvelovskej rodiny, ktorým sa stala herečka Brie Larson v hlavnej úlohe ženskej superhrdinky Captain Marvel. Film je momentálne vo fáze príprav a novinky o hereckom obsadení sa len hrnú. Najnovšia informácia hovorí o obsadení Juda Lawa, pre ktorého ho to bude druhá veľká úloha v blockbustri, do ktorej bol tento rok obsadený, hneď po úlohe mladého Albusa Dumbledora vo filme Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Fantastické zvery a ich výskyt 2). 

Film Captain Marvel budú režírovať Anna BodenRyan Fleck. O práce na scenári sa delia Geneva Robertson-Dworet, Meg LeFauveNicole Perlman, ktorá napísala prvotný koncept scenára. Dej filmu sa zameriava na pilotku Air Force Carol Danvers (Larson), ktorá pri leteckom incidente nadobudne super schopnosti – nadľudskú silu a rýchlosť, schopnosť lietať, či vytvárať a ovládať energiu. Jude Law by si mal zahrať Doctora Waltera Lawsona a.k.a. Mar-Vella, ktorý sa stal akýmsi mentorom pre Danvers a pomohol jej ovládnuť jej nové super schopnosti.

Na Comic-Cone rovnako zaznelo, že film sa bude odohrávať v 90. rokoch, ešte pred tým ako sa sformoval tím Avengerov. Samuel L. Jackson by si mal vo filme Captain Marvel zopakovať úlohu Nicka Furyho. Filmového záporáka by si mal zahrať Ben Mendelsohn, no táto správa zatiaľ nie je oficiálne potvrdená.

Film Captain Marvel bude mať slovenskú premiéru 7. marca 2019

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články