Komediálny sitcom Roseanne sa vráti na televízne obrazovky aj s pôvodným hereckým obsadením

1.12.2017|Ivet Kollárová|
Komediálny sitcom Roseanne sa vráti na televízne obrazovky aj s pôvodným hereckým obsadením

Americká stanica ABC chystá revival obľúbeného televízneho seriálu z 90. rokov Roseanne, ktorý sledoval život obyčajnej americkej rodiny pracujúcej triedy vyrovnávajúcej sa s každodennými problémami života ako je manželstvo, deti, peniaze, či svokrovci.

A v roku 2018 sa tento podarený sitcom vráti na televízne obrazovky s deviatimi potvrdenými epizódami. Diváci a fanúšikovia seriálu sa môžu tešiť aj na pôvodné herecké obsadenie. Do svojich úloh sa vrátia Roseanne Barr ako Roseanne, John Goodman ako Dan, Sara Gilbert ako Darlene, Laurie Metcalf ako Jackie, Michael Fishman ako D.J. a Lecy Goranson ako Becky (herečka Sarah Chalke, ktorá si postavu Becky zahrala v posledných sériách sa v seriáli objaví tiež, ako iná postava).

Najnovšie informácie hovoria aj o návrate obľúbeného Johnnyho Galeckeho, ktorý v seriáli stvárnil priateľa Darlene, Davida. Informáciu potvrdila výkonná producentka Whitney Cummings, ktorá zverejnila foto s Johnnyho menom na stoličke z natáčania seriálu. Tým sa potvrdila aj časť deja, David a Darlene budú opäť spolu a ich dcéru si zahrá Emma Rose Kenney zo seriálu Shameless.

Bližšie informácie o príbehu ostávajú zahalené rúškom tajomstva. Nových deväť epizód seriálu Roseanne sa vráti na obrazovky v polovici roku 2018.

Zdroj:  deadline.com Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...