Vyšiel prvý oficiálny trailer k filmu Jurský svet: Zánik ríše

8.12.2017|Ivet Kollárová|
Vyšiel prvý oficiálny trailer k filmu Jurský svet: Zánik ríše

Štúdia Universal nemali po úspechu prvého filmu Jurský svet z roku 2015 ťažké rozhodovanie, či sa pustiť do jeho pokračovania. Celosvetový zisk jednotky sa vyšplhal na skoro 1,7 bilióna dolárov, čo dvojke dávalo jasnú zelenú. Jednou zo zmien, s ktorými sa štúdia museli vysporiadať bola zmena režiséra. Kým jednotku režíroval Colin Trevorrow, o réžiu pokračovania Jurský svet: Zánik ríše (Jurassic World: Fallen Kingdom) sa postaral J.A. Bayona.

Menšie zmeny nastali aj v hereckom obsadení, a určite poteší návrat Jeffa Goldbluma, ktorý si zopakuje svoju úlohu z originál filmu, Jurský park z roku 1993, Dr. Iana Malcolma. Medzi nové tváre patria aj Toby Jones, Geraldine Chaplin, James Cromwell, Justice Smith, Daniella Pineda, či Ted Levine. No a nebolo by to to pravé pokračovanie bez najväčších hviezd, Chrisa PrattaBryce Dallas Howard. Vracia sa aj B.D. Wong.

Scenár napísal Trevorrow spolu s Derekom Connollym. Jedným z výkonných producentov filmu je aj Steven Spielberg. A čo môžeme očakávať? Dej je stále zahalený rúškom tajomstva, no trailer naznačuje útek nie len pred zbesilými dinosaurami, ale aj prebudenou sopkou chŕliacu lávu po celom ostrove Isla Nublar.

Film Jurský svet: Zánik ríše sa do našich kín dostane 21. júna 2018.  

Zdroj:  universalpictures.com Foto © Depositphotos/UniversalPictures/youtube

Súvisiace články