Leonardo DiCaprio si zahrá v novom filme Quentina Tarantina

13.1.2018|Ivet Kollarova|
Leonardo DiCaprio si zahrá v novom filme Quentina Tarantina

Dlho sa o tom hovorilo, no nič nebolo oficiálne, až doteraz. Leonardo DiCaprio potvrdil, že si zahrá v novom, už deviatom filme režiséra Quentina Tarantina o americkom vrahovi a vodcovi kultu Charlesovi Mansonovi. Pre Lea to bude jeho prvá úloha od získania Oscara za výkon vo filme Revanant Zmŕtvychvstanie.

Štúdia Sony budú dozerať na produkciu zatiaľ nepomenovaného filmu, ktorého dátum premiéry je naplánovaný na 9. august 2019. Dej filmu je v tejto fáze neznámy, no Leo by si mal zahrať starnúceho herca vo filme odohrávajúcom sa na pozadí šokujúcich a brutálnych vrážd stúpencov Charlesa Mansona v lete v roku 1969 v Los Angeles.

Úlohu herečky Sharon Tate, manželky režiséra Romana Polanskeho, ktorá bola v čase vraždy tehotná, by si mohla zahrať Margot Robbie, ktorú sám Tarantino požiadal o spoluprácu na filme. O ďalšie mužské úlohy v projekte majú záujem aj herci Tom CruiseBrad Pitt.

Premiéra filmu, či už čisto náhodne, alebo aj nie, pripadá na 50. výročie vraždy Sharon Tate, ktorú brutálne zavraždili členovia tzv. Mansonovej rodiny. Začiatok natáčania filmu je naplánovaný na tento rok. O produkciu sa postarajú David Heyman, Tarantino, či Shannon McIntosh. Tarantino a DiCaprio si svoju spoluprácu zopakujú po šiestich rokoch od natočenia filmu Divoký Django.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články