Meryl Streep si zahrá v druhej sérii seriálu Big Little Lies

25.1.2018|Ivet Kollarova|
Meryl Streep si zahrá v druhej sérii seriálu Big Little Lies

Tvorcovia najúspešnejšieho limitovaného seriálu minuloročnej televíznej sezóny Big Little Lies stanice HBO sa po úspechoch medzi divákmi, kritikmi a na cenách Emmy, či Zlatých glóbusoch rozhodli seriál potiahnuť do série druhej. V tejto chvíli nie sú známe bližšie detaily príbehu, no pomaly sa formuje jeho herecké obsadenie.

V prvej sérii si hlavné úlohy žien z mestečka Monterey zahrali Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, či Laura Dern. Svoju účasť v druhej sérii zatiaľ potvrdili len prvé dve menované, ReeseNicole, ktoré sú zároveň producentkami seriálu. Dnes ale vyšla správa, ktorá potvrdzuje novú tvár v hereckom obsadení druhej sérii seriálu Big Little Lies, ktorou bude herečka Meryl Streep.

Streep by si mala zahrať matku násilníckeho Perryho Wrighty, ktorého si zahral Alexander Skarsgard, ktorá do Monterey prichádza nie len kvôli svojim vnúčatám, ale najmä zistiť pravdu o smrti svojho syna. Scenár druhej série seriálu, ktorý vznikol na motívy rovnomennej knihy spisovateľky Liane Moriarty, opäť napíše David E. Kelley. Režisérkou všetkých siedmich častí bude Andrea Arnold, ktorá vystrieda režiséra prvej série Jeana-Marca Valléeho, ktorý bude vystupovať len ako producent seriálu.

Ako potvrdili tvorcovia a HBO druhá séria bude len čiastočnou adaptáciou knihy, a zameria sa na klamstvá, krehkosť priateľstva či manželstva a toxický vplyv efektu tzv. „helicopter parenting“. Objaviť by sa mali aj rodičia postavy Bonnie, ktorú hrá Zoe Kravitz, a v určitej podobe aj postava Perryho Wrighta. Televíznej premiéry druhej série seriálu Big Little Lies by sme sa mali dočkať ešte tento rok. Presný dátum bude zverejnený.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články