Nové trailery filmov Venom a Deadpool 2 uchvacujú každý po svojom

8.2.2018|Ivet Kollarova|
Nové trailery filmov Venom a Deadpool 2 uchvacujú každý po svojom

Marvelovské univerzum sa rozrástlo o ďalšiu postavičku. Svoj individy film si vyslúžil jeden z úhlavných nepriateľov Spider-Mana, Venom v tele Eddieho Brocka. A rozšafný a prostoreký Deadpool svetu vo veľkom a po svojom predstavil svojho „parťáka“ v robotickej zbroji, Cabla.

Štúdia Sony Pictures priniesli svetu prvú ukážku osudového najzáhadnejšieho a najkomplexnejšieho anti-hrdinu marvelovského univerza, Venoma. Ktorý navyše nemá rád Spider-Mana. V hlavnej úlohe Eddieho Brocka a.k.a. Venoma sa predstaví Tom Hardy, ktorý v ukážke silno bojuje zo svojim skrytým démonom. O réžiu filmu sa postaral Ruben Fleischer. Scenár napísali Scott Rosneberg, Jeff Pinkner, Kelly MarcelWill Beall.

Na filme Venom, ktorý vychádza z marvelovského komiksu o votrelcovi, ktorý na svoje prežitie využíva symbiózu s človekom, štúdia Sony spolupracovali s dcérskou Columbia PicturesMarvel Entertainment. Okrem Hardyho sa vo filme objavia aj Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, či Reid Scott.

Štúdia Sony Pictures plánujú rozšíriť svoje univerzum postáv zo Spider-Mana a ich najbližší projekt má názov Silver and Black zameriavajúci sa na Silver Sable, žoldnierku a lovkyňu vojnových zločincov, špeciálne Nacistov a Black Cat, pouličnú kriminálničku, ktorá získa špeciálne schopnosti ako je extrémna sila a rýchlosť.

Film Venom bude mať svetovú premiéru 4. októbra 2018.

A Sony pridali aj prvý poster:

Štúdia 20th Century Fox rovnako nazaháľali a s pomocou samotného Deadpoola, ktorý sa mieša naozaj do všetkého (videli ste jeho tweety cez Super Bowl? Klasik Poolie), v novom traileri k filmu Deadpool 2 s noblesou uviedli úhlavného nepriateľa Cabla. Toho stvárnil Josh Brolin, ktorému ešte narýchlo pomocou CGI dorábali ruku. Samozrejme o perfektné krytie sa postaral Deadpool a jeho osudový stvárňovateľ Ryan Reynolds, ktorý decentne poukázal na aféru Supermanove fúzy v Justice League (odstránené CGI technológiou, pozn. redakcie).

Film režisérsky zastrešil David Leitch. Okrem dvojice Reynolds a Brolin si vo filme zahrajú aj Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz, Karan Soni, či Stefan Kapicic ako Colossus.

Film Deadpool 2, ktorý zatiaľ nemá oficiálnejší názov a jeho dej je zahalený rúškom tajomstva, príde do našich kín 31. mája 2018.

Zdroj:  youtube.com Foto © CinemArt SK/Sony Pictures Entertainment/20th Century Fox/youtube/twitter

Súvisiace články