Režisér Ira Sachs natočí novinku A Family Vacation s Marisou Tomei a Isabelle Huppert

28.2.2018|Ivet Kollarova|
Režisér Ira Sachs natočí novinku A Family Vacation s Marisou Tomei a Isabelle Huppert

Obľúbený americký indie režisér Ira Sachs sa pripravuje na natáčanie svojej najnovšej, už siedmej snímky, rodinnej drámy s názvom A Family Vacation, ktorá bude ako jeho prvá natáčaná mimo územia USA. Zaujímavé je aj herecké obsadenie, ktoré si Sachs pre svoju novinku zvolil.

Do hlavných úloh obsadil Marisu Tomei, či Grega Kinneara, s ktorými spolupracoval na snímkach ako Love is Strange, respektíve Little Men. Svoju prvú spoluprácu si vyskúša s francúzskymi hercami Isabelle Huppert a Andrém Wilmsom a Belgičanom Jérémiem Renierom.

Scenár k filmu A Family Vacation napísal Sachs so svojím dlhoročným spolupracovníkom Mauriciom Zachariasom. Príbeh filmu sa zameriava na trojgeneračnú rodinu, ktorá sa počas jedného dovolenkového dňa bude musieť vysporiadať so zážitkom, ktorý im navždy zmení život. Film sa bude odohrávať v portugalskom mestečku Sintra, ktoré dýcha históriou a je známe svojimi hustými záhradami a rozprávkovými vilami a miestečkami.

Začiatok natáčania filmu je naplánovaný na október tohto roka. Kameramanom snímky A Family Vacation bude Rui Poças. O produkciu sa postarajú spoločnosti SBS ProductionsSecret Engine.

Zdroj:  indiewire.com Foto © Vonora | Dreamstime.com

Súvisiace články

Marisa Tomei opäť komediálne

Marisa Tomei opäť komediálne

Držiteľka Oscara Marisa Tomei (za vedľajšiu úlohu v komédii Môj bratranec Vinny) poctivo strieda dramatické úlohy s tými ľahšími....