Kate McKinnon si zahrá v komédii od režiséra Dannyho Boyla

4.4.2018|Ivet Kollarova|
Kate McKinnon si zahrá v komédii od režiséra Dannyho Boyla

Herečka a komička, ktorá sa preslávila najmä účinkovaním v známej sketch show Saturday Night Live, Kate McKinnon by si podľa najnovších informácii mohla zahrať v novinke od režiséra Dannyho Boyla. Herečka momentálne rokuje o úlohe v zatiaľ nepomenovanej komédii štúdii UniversalWorking Title.

Ak by sa zúčastnené strany dohodli, McKinnon by sa pridala k už skôr ohlásenému hereckému duu, Lily JamesHimesh Patel. Bližšie podrobnosti o filme známe zatiaľ nie sú, no malo by sa jednať o hudobne ladený film a odohrávať by sa mal v 60. či 70. rokoch. Scenár k filmu napíše Richard Curtis.

Začiatok natáčania filmu je naplánovaný na toto leto. Režisér Danny Boyle nedávno dokončil limitovaný seriál Trust o vzostupoch a pádoch rodiny ropného magnáta Johna Paula Gettyho, ako aj o únose jeho vnuka Johna Paula Gettyho III. Boyle na seriáli spolupracoval so stanicou FX, u nás sa dá pozrieť na stanici HBO. V týchto dňoch je Boyle spájaný aj s réžiou nového filmu o Jamesovi Bondovi, ku ktorému momentálne píše scenár.

Kate McKinnon sme mohli vidieť v komédiách ako Krotitelia duchov, Vianočná párty, či nedávno Divoká babská jazda. Najbližšie sa predstaví v akčnej komédii režisérky Susanny Fogel, Špión, ktorý ma dostal (The Spy Who Dumped Me) po boku Mily Kunis. Film sa do našich kín dostane 9. augusta

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články