Nové trailery k filmom Venom, The Tale a Woman Walks Ahead

26.4.2018|Ivet Kollarova|
Nové trailery k filmom Venom, The Tale a Woman Walks Ahead

Štúdia Sony Pictures Entertainment, HBOA24 predstavili nové trailery k svojim dlhoočakávaným projektom.

Štúdia Sony v spolupráci s Marvelom prinesú 4. októbra do našich kín príbeh jedného z úhlavných nepriateľov Spider-Mana vo filme Venom. V réžii Rubena Fleishera sa v hlavnej úlohe Eddieho Brocka a votrelca, ktorý si na svoje prežitie vybral jeho telo predstaví Tom Hardy. Po krátkej ukážke, ktorá neprezradila veľa, Sony pred dvoma dňami zverejnili prvý oficiálny trailer, ktorý nám Venoma predstaví v celej svojej kráse v „kooperácii“ s Eddiem. Príbeh filmu čerpal námet z dvoch komiksov, Lethal ProtectorPlanet of the Symbiotes. Vo filme si okrem Toma Hardyho zahrali aj Michelle Williams či Riz Ahmed.

26. mája odpremiéruje stanica HBO svoju novinku – televízny film, mysterióznu drámu The Tale. Neoficiálne natočený podľa životnej skúsenosti režisérky Jennifer Fox, príbeh sleduje Jennifer, ktorá sa na základe krátkeho príbehu, ktorý napísala v trinástich rokoch, vracia v spomienkach späť do svojho detstva, aspoň do toho čo si zdanlivo pamätá, a je nútená si spomenúť na svoju prvú sexuálnu skúsenosť. Zároveň si kladie otázku, čo si naozaj zo svojho detstva pamätá, čo bolo reálne a čo len jej vysnívaný ideál. V hlavných úlohách uvidíme Lauru Dern, Isabelle Nélisse, Elizabeth Debicki, Jasona Rittera, Frances Conroy, Johna Hearda, Commona či Ellen Burstyn

Nezávislé štúdia A24 prinesú 29. júna do kín historickú drámu natočenú podľa skutočných udalostí s názvom Woman Walks Ahead. Režisérka Susanna White sa zamerala na fascinujúci príbeh portrétistky a aktivistky Catherine Weldon, ktorá svoj život zasvätila pomoci pôvodným obyvateľom Ameriky – Indiánom a v lete roku 1889 sa rozhodla stráviť nejaký čas v rezervácii Standing Rock na území Dakoty, ktorá je teraz rozdelená na Severnú a Južnú. Catherine sa zároveň snaží pomôcť náčelníkovi Siouxov, Sediacemu Býkovi a jeho ľuďom udržať si ich zem a v jeho mene sa o pomoc obracia aj na federálnu vládu. V hlavných úlohách Jessica Chastain, Michael Greyeyes, Sam Rockwell či Ciarán Hinds.

Zdroj:  youtube.com Foto © HBO/Sony Pictures Entertainment/A24/youtube

Súvisiace články