Režisér Danny Boyle bude režírovať nový film o agentovi Jej Veličenstva s názvom Bond 25

25.5.2018|Ivet Kollarova|
Režisér Danny Boyle bude režírovať nový film o agentovi Jej Veličenstva s názvom Bond 25

Štúdia MGM, AnnapurnaUniversal Pictures si rozdelili práva na distribúciu nového filmu z franchisu o Jamesovi Bondovi s názvom Bond 25. V hlavnej úlohe jedného z najznámejších tajných agentov sa po piaty krát predstaví herec Daniel Craig. A potvrdili sa aj informácie, o ktorých sa dlho špekulovalo. O réžiu filmu sa postará Danny Boyle.

Prvotný scenár k filmu napísali Neal PurvisRobert Wade, ktorí spolupracovali na všetkých filmoch s Craigom a dvoch s Piercom Brosnanom, James Bond: Jeden svet nestačíDnes neumieraj. K filmu Bond 25 však napísal scenár aj Danny Boyle spoločne s Johnom Hodgesom, s ktorým spolupracoval na filmoch Trainspotting. Je tak na producentoch filmu Michaelovi G. WilsonoviBarbare Broccoli, pre ktorú verziu sa napokon rozhodnú, no bola to práve Boylova verzia, z ktorej boli nadšení.

Začiatok natáčania filmu Bond 25 je naplánovaný na december tohto roka. Natáčať by sa malo v Pinewood Studios vo Veľkej Británii. O obsadení ďalších úloh štúdia momentálne rokujú. Svetová premiéra filmu Bond 25 je naplánovaná na začiatok novembra 2019.

Zdroj:  indiewire.com Foto © Sbukley | Dreamstime.com

Súvisiace články