Pierce Brosnan si zahrá v adaptácii DC komiksu Black Adam

25.3.2021|Ivet Kollárová|

Štúdia New LineDC prichádzajú s prekvapivým obsadením jednej z úloh v adaptácii komiksu Black Adam. A svoju prvú úlohu super-hrdinu v kariére, ak nepočítame super-agenta Bonda, si zahrá Pierce Brosnan.

Jeho postava Dr. Fate, známa aj ako Kent Nelson, je zakladajúcim členom Justice Society (predchodcu Justice League), učil sa čarodejníckej mágii a vlastní magickú Helmu osudu. Brosnan svojou úlohou skompletoval herecké obsadenie združenia Justice Society of America. V ostatných úlohách si zahrajú Aldis Hodge ako Hawkman, Noah Centineo ako Atom Smasher a Quintessa Swindell ako Cyclone.

Komiks Black Adam sa sústredí na skorumpovaného zloducha, z ktorého sa neskôr stane skorumpovaný anti-hrdina, ktorý sa snaží očistiť svoje meno a reputáciu. Ako jedna z najstarších postáv, sa Black Adam po prvý krát objavil v DC komikse v 40. rokoch a to vďaka Gardnerovi Foxovi a Howardovi Shermanovi. Hlavnú úlohu Black Adama stvárni Dwayne Johnson

Režisérom snímky je Jaume Collet-Serra. O scenár k filmu sa postarali Sohrab NoshirvaniRory Haines. Jednu z postáv, ktorej detaily sú neznáme si zahrá aj herec Marwan Kenzari (The Old Guard, Aladdin). Rovnako neznáme sú aj bližšie detaily o deji filmu. Začiatok natáčania filmu je naplánovaný na apríl v meste Atlanta, Georgia.

Film Black Adam by sa mal dostať do kín v priebehu roka 2022.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos/DC

Súvisiace články