HODNOTENIE

RobertHolik
Jack Black ako sympaticka panda ktora sniva len o kung fu.. Velmy pekny ale hlavne vtipny film, aj pre deti aj dospelych.. Co sa nestava moc casto.. Lepsi nez Shrek! Super herecke obsadenie v originalom
emkey
Fregont
vendel
O.o
borovska
Jeden z mála animákov, ktorý vás okrem zábavy dostane aj svojím posolstvom, tou tajnou ingredienciou, že kľúč ku všetkému je len v každom z nás.
tom88
Celkovo slušný animák, ktorý rozosmeje, pobaví. Nenudil som sa ani nachvíľu, dej plynul rýchlo a všetko bolo zrozumitelné a jasné. Animácia je dosť dobrá, niektoré postavičky mohli byť lepšie, ale vcelku dobré. Miestami to bolo dosť temné a akčné, miestami zase vtipné a milé, no často moc bláznivé a prehnané, ale všetko spolu pasovalo a ladilo. Vlastne ani neviem prečo hodnotím tak nízko, asi čakám stále na niečo veľké, alebo mi to popri Wall-Em pripadá slabé. 70%
guri
peto166
NIC!!! - tolko k otazke.. :) urcite si to treba pozriet teda aspon detsky divaci to urcite ocenia... a mne sa to tiez pacilo.. DOBRA DOBRODRUZNA KOMEDIA!!! ;)
slavo.soch
Animovaný príbeh v ktorom jedna panda zachraňuje svet a popritom zažíva neuveriteľné dobrodružstvá. No nešli by ste na to ? Vy asi nie. Ale čo tak detské publikum. Zaujímavý námet ktorý predložil DreamWorks Animation zaujal natľko že chystajú ďalšie pokračovanie. A nezabúdajte! Aká je tajná ingrediencia?