Osobnosť Emma Watson
N/A
Video (3) | Články (6)

Dátum narodenia:

15.4.1990, Oxford, Anglicko, Veľká Británia

Biografia

Narodil sa v rodine...

Herecká filmografia
Kráska a zviera2017
Belle
Kruh2017
Mae Holland
Kolonia2015
Lena
Noe2014
Ila
Bling Ring: Ako VIP-ky2013
Nicki
To je koniec!2013
Emma Watson
Perks of Being a Wallflower2012
Sam
Môj týždeň s Marilyn2011
Lucy
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Hermiona Granger
Harry Potter a Dary smrti - 1.časť2010
Hermiona Granger
Harry Potter a Polovičný princ2008
Hermiona Granger
Harry Potter a Fénixov rád2007
Hermiona Granger
Harry Potter a ohnivá čaša2005
Hermiona Granger
Harry Potter a väzeň z Azkabanu2004
Hermiona Granger
Harry Potter a tajomná komnata2002
Hermiona Granger
Harry Potter a Kameň mudrcov2001
Hermiona Granger