Osobnosť Michael Fassbender
N/A
Články (2)

Dátum narodenia:

2.4.1977, Heidelberg, Nemecko

Herecká filmografia
Votrelec: Covenant2017
David / Walter
Snehuliak2017
Harry Hole
Assassin's Creed2016
Callum Lynch
Proti svojej krvi2016
Chad Cutler
X-Men: Apokalypsa2016
Erik Lensherr / Magneto
Slow West2015
Silas Selleck
Steve Jobs2015
Steve Jobs
Macbeth2015
Macbeth
Knight of Cups2014
X-Men: Budúca minulosť2014
Erik Lehnsherr / Magneto
Frank2014
Frank
Konzultant2013
The Counselor
12 rokov otrokom2013
Edwin Epps
Prometheus2012
David
Nebezpečná metóda2011
Carl Jung
Hanba2011
Brandon
X-Men: Prvá trieda2011
Erik Lehnsherr / Magneto
Jana Eyrová2011
Rochester
Skrat2011