Osobnosť Jennifer Aniston
N/A
Články (12)

Dátum narodenia:

11.2.1969, Sherman Oaks, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Deň matiek2016
Sandy
Bociany2016
pani Gardnerová (hlas)
Žltí vtáci2016
Vianočná párty2016
To dievča musíš milovať2014
Jane
Šéfovia na zabitie 22014
Julia Harris
Cake2014
Claire Simmons
My sme Millerovci2013
Rose
Life of Crime2013
Mickey Dawson
Skús ma rozosmiať2011
Katherine Murphy
Šéfovia na zabitie2011
Dr. Julia Harris
Wanderlust2011
Linda
Lov na exmanželku2010
Nicole Hurley
Zámena2010
Kassie Larson
Láska na druhý pohľad2009
Eloise
Marley a ja2008
Jenny
Rozchod!2006
Brooke Meyers
Zbožňujem prachy!2006
Olivia
Vykoľajení2005
Lucinda Harris
Hovorí sa2005
Sarah Huttinger
Riskni to s Polly2004
Polly Prince
Bruce všemohúci2003
Grace Connelly
Priatelia1994
Rachel Green