Osobnosť Keira Knightley
Keira Knightley
Fotogaléria (3) | Video (2) | Články (4)

Dátum narodenia:

26.3.1985

Herecká filmografia
Collateral Beauty2016
Aimee Moore
Everest2015
Jan Hall
Laggies2014
Megan
Kód Enigmy2014
Joan Clarke
Jack Ryan: V utajení2013
Cathy Ryan
Love Song2013
Greta
Seeking a Friend for the End of the World2012
Penny
Anna Karenina2012
Anna Karenina
Kšeft za všetky prachy2011
Charlotte
Nebezpečná metóda2011
Sabina Spielrein
Last Night2010
Joanna Reed
Edge of Love2008
Vera Phillips
Vojvodkyňa2008
Georgiana
Piráti Karibiku: Na konci sveta2007
Elizabeth Swann
Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža2006
Elizabeth Swann Turner
Domino2005
Domino Harvey
Pýcha a predsudok2005
Elizabeth 'Lizzie' Bennet
Kráľ Artuš2004
Guinevere