Osobnosť Orlando Bloom
Orlando Bloom
Fotogaléria (1) | Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

13.1.1977

Herecká filmografia
Piráti Karibiku: Salazarova pomsta2017
Will Turner
V utajení2017
Jack Alcott
Hobit: Bitka piatich armád2014
Legolas
Hobit: Neočakávaná cesta2012
Legolas
Traja mušketieri2011
Vojvoda z Buckinghamu
Good Doctor, The2011
Dr. Martin Ploeck
Main Street2010
Harris Parker
New York, milujem Ťa!2009
David
Piráti Karibiku: Na konci sveta2007
Will Turner
Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža2006
Will Turner
Elizabethtown2005
Drew Baylor
Troja2004
Paris
Pán prsteňov: Návrat kráľa2003
Legolas
Pán prsteňov: Dve veže2002
Legolas Greenleaf
Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa2001
Legolas Greenleaf