Osobnosť Meryl Streep
Meryl Streep
Fotogaléria (2) | Video (3) | Články (5)

Dátum narodenia:

22.6.1949

Herecká filmografia
Božská Florence2016
Florence Foster Jenkins
Nikdy nie je neskoro2015
Ricki
Suffragette2015
Emmeline Pankhurst
Darca2014
Príbehy z lesov2014
čarodejnica
The Homesman2014
Altha Carter
Blízko od seba2013
Violet Weston
Druhá šanca2012
Kay Soames
Železná lady2011
Margaret Thatcher
Julie & Julia2009
Julia Child
Nejako sa to komplikuje2009
Jane
Fantastický pán Lišiak2009
pani Lišiaková
Mamma Mia!2008
Donna
Doubt2008
sestra Aloysius Beauvier
Unesený2007
Corrine Whitman
Hrdinovia a zbabelci2007
Janine Roth
Diabol nosí Pradu2006
Miranda Priestly
Zajtra nehráme!2006
Yolanda Johnson
Rad nešťastných príhod2004
Bratia ako sa patrí2003
(seba)
Marvinova izba1996
Lee
Dom Duchov1993
Clara del Valle Trueba